God morgon världen!

Den här helgen är min och Rickards! Vi ska mysa o fira lite att vi vart tillsammans ett tag :) Ikväll har vi bokat bord på Ombergs turisthotell. Det ser jag verkligen fram emot. Trerätters och vinpaket, känner mig helt euforisk :)

En annan sak jag verkligen ser fram emot är när Magnus Uggla kommer till Vadstena i sommar, kommer bli så fantastisk att se det lille yrvädret fara runt på scen och höra han supersköna låtar :)


Illa!

Oj oj oj... På den här bloggen händer det inte mycket. Men jag har såklart nått att skylla på, influensan eller vad man ska kalla det. Men idag känner jag mig bättre :)
Jag ska berätta nått kul! Var inne och kollade min deklaration på Skatteverkets hemsida. Det visade sig att jag kommer få tillbaka en liten slant. Och jag vet precis vad jag ska köpa! En KITCHENAID!! Såklart.. Det viktigaste i köket enligt Anna Skog ;) frågan är ju bara vilken färg. Helst vill man ju ha alla färger så det bara är att byta efter humör och årstid. :D


Big Brother

Jag följer inte bb varje dag men har ändå inte missat den största idioten Sipan. Tycker det var helt rätt att han blev utslängd ur bb. Sipan har alltså gång på gång trakasserat olika deltagare. Han tror han provocerar men det är endast mobbing och kränkningar. Oacceptabelt!


Städ :P

Jossan bad om mer updates, här kommer det: Jag har städat och dammat hela lägenheten.
Ne men seriöst, dammet reser sig ju flera decimeter så fort solen skiner in (som mamma alltid säger).


Nya dojjerna

Håller just nu på att gå in mina nya skor. Nu är de asstela och svinhårda. Men tänk om en månad sitter de helt perfekt! Toknöjd verkligen!


Min mamma!

Min mamma är världens bästa. Igår natt fick jag gå upp å spy 5 gånger och så kom febern på dagen. Självklart ställer mamma upp och åker och handlar allt jag behöver.!


Jävlar i min lilla låda

Testade att lägga ut min blogg på Facebook. Verkligen stor skillnad i antal läsare! Haha!


Lite nytt!!

Rickard fick hem nya Gant-katalogen för ett tag sen. Det fanns mycket fint, inte bara kläder utan även lite porslin.
Jag tror dessa skålar skulle passa väldigt bra till yoghurten på frukosten.
Vad tycker ni?


Halv 8 hos mig, och jag är värd

Ikväll har Emma och Anna varit här på mat. Vi har bestämt oss för att "leka" halv 8 hos mig och jag var förs ut.
Här kommer min MENY!
Förrätt: Räksoppa
Huvudrätt: Ryggbiff, potatisgratäng med ghevre och rödvinssås, lite smörkockta sparris och sockerärtor
Efterrätt: Färska bär med bärcognacsås och sötad yoghurtgrädde
Jag rör i räksoppan
Eftersom inte Anna ville vara med på bild lägger jag bara upp ett kort på mig och Emma :)
Bild på huvudrätten
Detta är alltså efterrätten :)
Temat för kvällev var cognac, den återfanns i varje rätt. I räksoppan, i rödvinssåsen och i bärsåsen.
Tack för en jättemysig kväll tjejer!
PUSS på er

Halv 8 hos mig

Ikväll ska jag få finbesök! Anna & Emma kommer och vi ska "leka" halv 8 hos mig. Jag kan inte säga nu vad jag ska göra, men här kommer en bild på det jag handlade igår :)


Tjenare bloggen, Kirre här! 05.15

Klockan är 05.15 och jag är vaken. Jobbar natt faktiskt. Tiden går inte jättefort men det gör inte så mycket. Jag dricker kaffe, äter godis och läser Bingo Rimérs bok. Galet liv han levt då!
Var inne hos Klas på Manfreds och beställde ett par seglarskor. Eller han skulle se om de fanns och sen beställa i så fall.
Här ser ni hur de ser ut :) Snygga o klassiska.


Cheesecake!

Jag och Anna tog en sväng åt Linköping för att hälsa på Emma. Gissa vad vi blev bjudna på?


MAT!

Det blev en tiding kvällslunch idag. När jag kom hem från jobbet somnade jag nästan direkt men efter 30 minuter vaknade jag och var hungrig som ett as.
Anna ringde och gav mig lite inspiration om vad jag skulle laga.
Jag tänkte dela med mig och kanske ger lite inspiration :)
Började med att lägga laxbitar i en form med massa smör. Kryddade laxen men vitlötspeppar, strödde över lite grovhackade cashewnötter och salt. Över allt detta sprutade jag citronsaft.
Låt laxen va inne i typ 20 min.
Medans laxen var i ugnen kokade jag blomkål och vitlök som jag sedan gjorde mos/purré av tillsammans med massa smör igen.
Sås är ju ett måste! Jag blandade cremefraish, majonäs, dijonsenap, citronsaft, salt och vitlökspeppar. Blanda lite som ni känner, det gjorde jag :)
Vill ni se resultatet????

RSS 2.0